Food2FeelGood

Lekker en gezond eten en leven

Over mij

Mijn naam is Mirjam van den Tweel en ik heb bijna 30 jaar gewerkt in diverse management functies, waarbij de laatste 7 jaar voornamelijk als coach tijdens reorganisaties en veranderprocessen.

Zo’n 4,5 jaar geleden zat ik in een behoorlijk stressvolle werkperiode die veel vroeg van mijn energie. Uit persoonlijke interesse ben ik mij toen meer gaan verdiepen in gezonde voeding en ben weer regelmatiger gaan sporten. Uiteindelijk heeft die sport ertoe geleid dat ik echt wilde weten wat voeding nu precies doet met je lichaam en heb ik mijn diploma als Voedingsdeskundige behaald.

Vanuit mijn ervaring als coach zie ik het als een fantastische kans om mensen te adviseren en te begeleiden in het (her)vinden van een gezonde levensstijl, waarbij natuurlijke voeding, regelmatige beweging en mentale ontspanning centraal staan.

Mijn aanpak is dan ook vooral gericht op de balans tussen lichaam en geest en de bewustwording dat een gezonde levensstijl niet beperkend, maar juist verrijkend is.

Naast fietsen, fitness, pilates, reizen en yoga, is mijn allergrootste hobby koken. Ik ben dol op lekker eten, sta graag in de keuken en vind het heerlijk recepten te bedenken en te delen met familie en vrienden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s